lid worden?


welkom // nieuws // bestuur // principe // forum // links // contact // lid worden

Het lidmaatschap
Indien u zich aangesproken voelt door onze ideeŽn en ons wilt steunen of actief wilt meehelpen de noodzakelijke democratische hervormingen in dit land te verwezenlijken; heeft u bovendien de Nederlandse nationaliteit en bent u 18 jaar of ouder, dan nodigen wij u graag uit om lid worden.
Met uw lidmaatschap kunt meebeslissen over interne partijzaken, krijgt u toegang tot het exclusieve leden-forum en wordt u op de snel op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen. Ook kunt zich aanmelden om actief lid te worden in uw regio, meedenken over campagnes en onze ideeŽn verder helpen ontwikkelen. Meer over het lidmaatschap vindt u in onze statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging.

Wat kost het?
De contributie voor het lidmaatschap is voor 2006 vastgesteld op Ä 12,37. Voor de volgende jaren zal de contributie door u zelf mede kunnen worden vastgesteld op een jaarlijks congres.

Wat moet u doen?
Maak minimaal het bedrag van Ä 12,37 over op bankrekeningnr. 1222.85.875, t.n.v. Directe Democratie te Groningen/Roden, o.v.v. Lidmaatschap 2006. Meer overmaken mag natuurlijk altijd!
Vervolgens downloadt u het aanmeldformulier, vult het in, print het uit en stuurt het op in een voldoende gefrankeerde envelop aan het daarop aangegeven adres. Dat is alles. Na verwerking van uw gegevens en de ontvangst van uw contributie wordt het lidmaatschap geactiveerd.

Geen lid, wel een donatie?
Indien u niet onmiddellijk lid wilt of kunt worden (bijvoorbeeld omdat uw reeds lid bent van een andere partij die een ander lidmaatschap verbiedt), maar onze vereniging toch sympathiek vindt, kunt u op bovenstaand rekeningnummer natuurlijk ook een bedrag doneren. Dan graag onder vermelding van "donatie".


©2006 Directe Democratie